Woensdagavond is het weer tijd voor  een tussendoorduikje. Deze keer  in de Put van Joure.

Iedereen  die nog niet niet op vakantie is kan mee en ook iedereen die al geweest is is welkom.

Geef je op via de site.

En wat voor een weekend! Een afwisseling van ernst, plezier, duiken, lachen, eten en een bijzondere bonte avond. Woensdag en donderdag kwamen de eerste verkenners al op de camping aan en vrijdagavond om ongeveer 9 uur waren we compleet. 3 campers, 8 caravans, 2 vouwwagens, 3 grote tenten en ik weet niet hoeveel kleine (en nogal verplaatsbare) mini tentjes. Totaal een kleine 60 mensen. De AC had de organisatie weer perfect onder controle en iedereen had stroom, water en voldoende gras onder de voeten. Camping De Kleine Schorre is echt een geweldige plek. Vrijdagmiddag gingen we al met 12 duikers even verkennen bij Dreischor Parking en zaterdagochtend stonden er gewoon 26 OWSVD- duikers bij Dreischor Gemaal! Onder zeg maar extreem wisselende weersomstandigheden (de meeste duikers hadden niet eens gemerkt dat het tijdens hun duik superhard regende) gingen Guyonne, Gerard en Max voor het eerst in het zoute water kopje onder. En dat ging prima! Toen iedereen er weer uit was scheen de zon volop en hij bleef de rest van de dag ons ook trouw. 

's Middags ging een groep van acht duikers naar Zoetersbout terwijl de grootste groep een tweede duik maakte bij Kerkweg in Den Osse, waar de dappere jonge Julian ging snorkelen. Een paar duikers belandden ergens in de berm met een camper die er geen zin meer in had. Gelukkig werd dat na een aantal uren onzekerheid goed opgelost door de camperverhuurder. De AC had om 18.00 uur, geholpen door vele handen, een geweldige BBQ klaar staan en om half negen begon een spectaculaire avond waarbij er een heftige strijd tussen de jongens en de meisjes is uitgevochten op zeer uitgebreide verrassende onderdelen. Volgens mij is het uiteindelijk met een gelijkspel afgesloten. Daarna kwam er met zang, dans en drank ergens na twaalven een einde aan een geweldige dag en vierde Robin nog even op het nippertje haar 16e verjaardag.

Op zondagochtend kropen we soort van fris en fruitig uit onze tentjes of andere slaapplekken. Na afwisselend beraad en veel nattigheid van boven besloot de meerderheid om rustig af te bouwen en terug te keren naar onze eigen ook mooie provincie. Een aantal diehards liet zich niet tegenhouden door het slechte weer en maakte nog wel een mooie zondagochtendduik. 

Ik wil alle aanwezige leden en familieleden bedanken voor hun enthousiaste inbreng in dit zeer geslaagde clubweekend!

Dick Stevens

Contact gegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 26a
Dronten

Weblinks

NOB

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen buiten de vakanties: 19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:   19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:  20.00-22.00u
Twee banen in Overboord:      20:45-21:30

Online

Geen