Onder Water Sport Vereniging Dronten

bestaat uit leden uit de gemeente Dronten, Lelystad en daarbuiten. Wij hebben allemaal affiniteit met de duiksport en duiken, de een meer dan de ander, in Nederland en wanneer mogelijk in het buitenland. Onze vereniging in het kort: 

Samen duiken, leren van elkaar, sociale interactie, sport, een eigen clubhuis, gezelligheid en hier en daar een portie avontuur. Op de zaterdagavonden van september tot en met mei trainen wij in Zwembad Overboord in Dronten. Ons clubhuis bevindt zich daar direct naast, handig! Voor iedereen met een brevet organiseren wij gedurende het grootste deel van het jaar duiken in buitenwater. Want ook in Nederland is onder de waterspiegel genoeg te beleven!

Wij proberen elk jaar zo veel mogelijk van onze nieuwe leden op te leiden tot duiker met een brevet van de Nederlandse Onderwatersport Bond. In het eerste jaar mogen de leerlingen het materiaal van ons lenen. Duikers met brevetten van alle erkende internationale organisaties zijn bij ons uiteraard ook altijd welkom.

Op deze site, gemaakt voor en onderhouden door leden, vind je informatie over ons jaarrooster, onze activiteiten, onze leden en hun opleidingsgegevens, de OWSVD-Bubbelbox en nog veel meer. Leden hebben toegang tot de volledige site via de menukeuze "Login". Heb je vragen? Stuur een mailtje!

Contact gegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 26a
Dronten

Weblinks

NOB

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen buiten de vakanties: 19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:   19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:  20.00-22.00u
Twee banen in Overboord:      20:45-21:30

Online

Geen