Laatste Nieuws

29 maart: Vandaag was de eerste buitenduik van het seizoen. 6 man gingen onder water, het weer viel reuze mee en de oliebollen van Arno smaakten na afloop heel goed. Samengevat: hier en daar koud, parende kreeftjes en een paar padden.

Voor diegene die zich nog moet laten keuren: via deze link kun je keuze maken uit een lijst met keuringsartsen. En dan is er via deze link nog een lijst beschikbaar met eventuele vergoedingen vanuit de zorgverzekering.

 

18 maart: Omdat het er naar uit ziet dat aanstaande zondag de omstandigheden vrij fris en bewolk zijn is er in overleg met de die-hards die al ingeschreven stonden besloten de eerste buitenduik te verschuiven naar zondag 29 maart. Dus grijp die kans en ga mee!

 

10 maart: Omdat we per 2015 geen nieuwe NOB ledenpasjes meer krijgen hebben we in overleg met Optisport een ander pasje gemaakt voor 2015. Het is de bedoeling dat jullie op de dinsdagavonden die pasjes gaan gebruiken en laten zien bij de balie van het zwembad. De pasjes liggen vanaf dinsdag 10 maart in het clubhuis.

 

22 februari: Helaas ging de hindernisbaan door twee zieken niet door afgelopen zaterdag. Gelukkig lieten de echte diehards zich hier niet door afschrikken. En met een alternatief programma: warming-up via de duikplank, inzemmen en uit het bak klimmen, hoekduik bij de cameraman,  adembeheersing, onderwaterhocky en cooling-down via de duikplank was het gewoon weer heel gezellig. En uiteraard beterschap Eus en Dick!

 

5 februari: De jaarvergadering is alweer achter de rug en daar is onze nieuwe voorzitter gekozen: Dick Stevens heeft de uitdaging met beide  handen aangenomen.


De handleiding voor deze site staat in het leden-menu bij documenten.

Contact gegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 26a
Dronten

Weblinks

NOB

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen buiten de vakanties: 19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:   19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:  20.00-22.00u
Twee banen in Overboord:      20:45-21:30

Online

Geen