Een mooie groep duikers verzamelde zich op zondagochtend 10 april aan de waterkant van de Casteleynsplas. Het water was al weer bijna boven de 10 graden, en dat is prima uit te houden in je natpak, en het zicht was verrassend helder. Leuk pluspuntje was dat dit de eerste duik was van een 1-ster-in-opleiding. Hij schreef hierover een prachtig verslag. Dit verslag kun je vinden op Facebook; deze OWSVD-pagina is ook te bekijken voor mensen die geen Facebook hebben. Klik hier.

Op 9 januari openen we het nieuwe duikjaar met een bijzondere versie van het traditionele familiezwemmen. Natuurlijk staat de hele avond in het teken van een nieuw jaar vol spanning en belofte, maar deze keer kunnen we ook spreken van “familieduiken”! Heb je een familielid in de leeftijd van 10 tot 100 jaar dat ook graag een keer wil ervaren hoe het voelt om onder water te ademen en rond te kijken, dan is dat op deze avond mogelijk. Als vanouds mogen alle familieleden meedoen met het familiezwemmen, maar per lid is er plaats voor maximaal 1 introducee voor een korte introduik. Voor deze familie-introduik reserveren we het diepe bad; het warme ondiepe bad en het warme bad met de stroomversnelling zijn beschikbaar voor het familiezwemmen. Deze keer dus geen duikplank en opblaasbaan. Heb je een familielid dat van de gelegenheid gebruik wil maken om een keer te duiken dan is opgave noodzakelijk. Ook dient er, zoals ook bij gewone introduiken, een eigen verklaring/vrijwaring afgegeven worden, zoals meegezonden bij deze mail. Deze moet uitgeprint en ingevuld meegenomen worden op 9 januari. Geef je op via onze OWSVD-site, en noteer de naam van de introducee in het vakje “Notities”. Doe dit snel, bij zeer veel belangstelling ben je dan in ieder geval verzekerd van een plekje. We maken er een gezellige avond van, zowel in het zwembad als in het clubhuis. Aanwezig zijn om uiterlijk 19.10 uur. Stuur je eventuele vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot ziens op 9 januari!

We openen het nieuwe duikjaar met de wens dat 2016 voor alle leden en hun familie een leuk en uitdagend jaar zal worden. Maak er iets moois van! Begin bijvoorbeeld zondag 3 januari met een spannende, sportieve en uiteraard ook gezellige nieuwjaarsduik. Pak je spullen bij elkaar en durf het aan! Zondag 3 januari om 10.00 uur vanaf de nieuwe parkeerplaats bij de Casteleynsplas. De watertemperatuur is ook voor natpak-duikers nog goed te doen, dus grijp deze kans! Neem zelf koffie of thee mee, de AC zorgt verder voor de rest. Op 9 januari staat het familiezwemmen met deze keer ook het “familieduiken” op het programma. Zoals eerder gemeld is er op deze zwembadavond de gelegenheid om een familielid een eerste duik te laten ervaren. (Opgeven is nog mogelijk.) Verder is het hele zwembad, ook de warme baden, geserveerd voor alle andere leden van het gezin. Het zou prachtig zijn als we met een grote groep duikers en familie zijn - we maken er een gezellige avond van! Graag aanwezig zijn om 19.10 uur. En zet Duikvaker ook vast in je agenda, op 6 en 7 februari is er veel te zien en te beleven op deze beurs voor duikers in Houten. Geef je op als je belangstelling hebt om samen te gaan. Heb je vragen of suggesties? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of pak even de telefoon.

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 26a
Dronten

Email sturen

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen:  19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:         19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:          20.00-22.00u
Vrij zwemmen in Overboord:               19:30-21:30u