Start nieuw seizoen 2023/2024 Duikvereniging OWSVD uit Dronten

OWSVD start weer met een spetterend nieuw winterseizoen in het Aat de Jonge zwembad. Vanaf 30 september a.s. starten de binnenduiken en duikcurssen weer.

BBQ Ook dit jaar sluiten we het buitenseizoen af met de jaarlijkse barbecue in ons clubhuis, we doen dit op de Amerikaanse manier, de vereniging zorgt voor de sausjes, stokbrood en de drankjes: (vega)vlees dient zelf meegenomen te worden. Zoals gebruikelijk kan je ook 1 intro (niet-lid) meenemen! Dat mag/kan je partner zijn, maar ook een kennis/vriend om ons te leren kennen. Datum 24 september start vanaf 18.00uur.

Zwembadschema Het nieuwe zwembadschema staat online, wat we tijdens de binnen trainingen gaan doen dat blijft een verrassing, maar dat we plezier maken dat staat vast.

Introductieduik heb je altijd al eens kennis willen maken met duiken en wil je misschien een duikcursus volgen? Dan is dit je kans! Schrijf je snel in via de knop Proefduik rechtsboven of stuur een mail naar secretaris@owsvd.nl dan ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging om bij ons een introductieduik te maken. De kosten voor de introductie duik zijn € 10,– , besluit je lid te worden van onze vereniging dan ontvang je deze € 10,– retour op je eerste lidmaatschap kosten.

Duikbrevet(en) wil je je duikbrevet behalen of wil je je verder verdiepen dan kun je bij ons een duikcursus volgen? De OWSVD organiseert duikcursussen voor iedereen van 14 jaar en ouder. Het eindresultaat is een duikbrevet waar zo goed als overal over de hele wereld mee gedoken mag worden. De cursussen bestaan uit theorie in ons clubhuis het luchtbolletje en binnenwatertrainingen in het zwembad. In het voorjaar van 2024 volgen de trainingen in het buitenwater.

Materialen worden door de vereniging in bruikleen gegeven, dus je hoeft niet zelf gelijk te investeren, we raden je wel aan om een shorty aan te schaffen.

Scubadoe ben je tussen de 10 en 14 jaar dan kun je meedoen met ons Scubadoe programma en zo samen met leeftijdsgenootjes kennis maken met het duiken. Op een speelse manier leren onze instructeurs en duikbegeleiders je alles om uiteindelijk je duikbrevet te halen.

Flesvullen ieder lid mag gratis zijn flessen komen vullen, dit doen we in overleg meestal op een avond en kan altijd op zaterdag tijdens het binnenduiken. Wil je je fles vullen plaats een appje in de groepsapp dan maken we een afspraak met je.

Heb je al een duikbrevet en wil je het duiken weer oppakken of zoek je gewoon een actieve en gezellige duikvereniging? Ook dat kan natuurlijk, wees welkom. De OWSVD is een vereniging met ongeveer 50 leden uit de gemeente Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en daarbuiten. Daarnaast maak je kennis met onze vereniging. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar secretaris@owsvd.nl. We zien je graag aan de waterkant.

Hendrik van de Berg

Voorzitter OWSVD