Volle bak

Bij de tweede introduik was het nog drukker dan vorige keer. Grote groep enthousiaste mensen waarvan een aantal zich al heeft opgegeven voor de 1* opleiding en zelfs al gelijk lid geworden zijn van de club: WELKOM!

Geslaagde introduik

Afgelopen zaterdag hadden we een zeer geslaagde introduik met veel nieuwe duikliefhebbers en een team enthousiaste leden om te helpen

Twee geslaagden in Ruinerwold

Gefeliciteerd Hans met je 1*- en Eduard met je 2*-brevet.

Super gedaan en dankjulliewel instructeurs Edward, Harald en Jan.

Feestelijke opening clubhuis

Op 25 september jl. hebben we met ruim 60 aanwezigen ons nieuwe clubhuis in gebruik genomen. Om half zeven ’s avonds werden we allemaal naar buiten het hek gebracht. Na een korte toespraak van de voorzitter werd met veel geknal en confetti de poort geopend. Hierna werden de leden van het bouwteam in het zonnetje gezet. Wat hebben zij er veel uren in gestopt. We willen het bouwteam nogmaals heel hartelijk bedanken voor de tijd die zij in de metamorfose van een opslagruimte naar een modern en functioneel clubhuis hebben gestoken. Het resultaat is top. Ook een dank aan de gemeente Dronten die ons deze mogelijkheid heeft geboden door een subsidie beschikbaar te stellen. Een nieuw zwembad met een ruim materialenhok en goed geïsoleerde compressorruimte en een splinternieuw clubhuis. Als duikvereniging kunnen we hier jaren mee vooruit. Hierna was het tijd voor de jaarlijkse BBQ, dit keer met live muziek van de band ‘The Islanders’. En als de drank is in de man…. dan gaan sommige mensen raar doen. Het was een mooi feest en het smaakt naar meer! We hopen het komende winterseizoen velen van jullie in ons clubhuis en het zwembad te mogen begroeten.

Het bestuur